Selecteer een pagina

activiteiten

Onze Missie & Visie

Mensen zijn onze MISSIE
Het Kruis is onze VISIE

 

Activiteiten

Bidstond

Gebed is als zuurstof voor ons geloofsleven en is de motor voor het gemeenteleven. Wekelijks houden wij een online gebedsavond. We maken gebruik van vaste gebedspunten en bidden onder andere voor de gemeente, de gemeenteleden, de noden en zieken en voor zij die Jezus nog niet kennen. 

 

Bijbelstudie

De Bijbel staat centraal in ons geloofsleven en gemeenteleven. Maandelijks houden wij een online Bijbelstudie waardoor wij groeien in geloof en geworteld  zijn in Gods Woord.

Jongerendienst (binnenkort)

Wij geloven dat God jonge mannen en vrouwen wilt gebruiken om een zegen te zijn voor vrienden en leeftijdgenoten. Eén keer per maand komen de jongeren online samen om te bidden en een onderwerp uit de bijbel te bespreken. 

Mannenkring (binnenkort)

Een online mannenkring van en voor mannen met als doel om samen te groeien tot mannen naar Gods hart in de Here Jezus Christus. 

 

Vrouwenkring (binnenkort)

Een online vrouwenkring van en voor vrouwen met als doel om samen te groeien tot krachtige vrouwen in de Here Jezus Christus. 

 

 

 

 

 

U bent het licht van de wereld, een stad op een berg kan iedereen zien.
Men steekt immers geen lamp aan om er vervolgens een emmer overheen te zetten? Die lamp moet toch op een standaard staan en licht geven voor iedereen in huis?
Laat daarom ook uw licht voor alle mensen schijnen. Als zij dan de goede dingen zien die u doet, zullen zij uw hemelse Vader eren.. “

Matteüs 5:14-16 HTB